2017. február 04. 17:54 - Girya For You

Felkészülés 7. és 8. hét

Az elmúlt 2 hétben átléptünk a 3 perces setekre. Még mindig azt kell megszoknom, hogy nagyon pörgetnem kell a mozgást, és koncentrálnom kell, hogy ne legyenek összepattant cleanek.

A 3x3 perc még kellemes, alapvetően nem volt fárasztó. Az utolsó másfél perc már küzdősebben ment, de a forma végig maradt. Az alapvető probléma, hogy még mindig elmegy néhány clean, és sok energiát elvesz. Ha hozzá szokom a sebességhez, majd javul, legalábbis hosszabb ideig fogom tudni tartani a technikát. Hááát, a 2. süllyesztésem (dip) a jerk előtt még mindig elég kurta. Ez később még baj lehet, de egyelőre úgy tűnik, hogy ezt a súlyt könnyen fej fölé tudom juttatni az első süllyesztéssel.

3x3 perc – 2. set – 9rpm

 

A 4x3 perc vége már nem volt annyira funky. Később ment el a technika, de akkor nagyon. Elmegy a kemény csípő lökés --->rövidek és gyengék a cleanek, a jobb bickóm hamar fárad; illetve mindkét süllyesztés jelzés értékű. Akaratból végig megy, de kell az a külön technikázós nap, ami a hét végén szokott lenni. Tüdővel bírom, lábból bírom egyelőre. Ja, és jobban járnék, ha leszögelnénk a lábfejem, mert úgy táncikál, hogy öröm nézni. 

4x3 perc – 2. set – 9rpm

A FLOW legyen veletek!

Címkék: training
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://giryaforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr4312182802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása