2017. március 06. 11:21 - Girya For You

Kettlebell Sport Magyar Bajnokság 2017.

2017. március 4- én szombaton került megrendezésre a Kettlebell Sport Magyar Bajnokság.

A rendezvénynek a kiskunhalasi Hardwork edzőterem adott otthont. Suhajda Laciék egy nagyon jó hangulatú, és színvonalas eseményt szerveztek, ahol közel 60 versenyző mérhette össze tudását.

A mérlegelés után pontosan kezdődött az első flight, és csúszás nélkül pörgött végig az esemény, ami egy amúgy is hosszú versenynapnál nagyon sokat számít. A jól felszerelt, minőségi eszközökkel igen könnyen ment a versenyzés, ami egy profi külsőt adott az eseménynek. Egyszerre 4 platformon zajlott a küzdelem.

A versenyre érkező klubok száma idénre már 10 fölé emelkedett, ami mutatja, hogy itthon is egyre nagyobb táborral rendelkezik a girjasport. Minden versenyzővel érkeztek kísérők, így a hangulat, és a szurkolás minden flight-ban erőt adott a platformon küzdőknek.

A hivatalos versenyszámok a következők voltak:
-Férfi:
Biatlon, hosszúciklus
-Női:
hosszúciklus (egykezes-kétkezes hosszúciklus), szakítás
-Gyerek:
egykezes hosszúciklus, szakítás

A Thor Gym részéről hárman érkeztünk, és mind megdöntöttük eddigi rekordjainkat:

Bélafi Szilárdnak ez volt élete első girjasport versenye, és nagyon szép, higadt szettekkel húzta be az aranyérmet kategóriájában. 16kg-os biatlonban versenyzett, eredménye 130 lökés és 231 snatch. Szilárd esete külön említésre méltó, hiszen látás sérültként hozta ezt a nagyszerű teljesítményt. Óriási tisztelet, és gratula!

Szentes Anna sérülések után tért vissza a platformra, ami sosem egyszerű. A kiesés után sikerült végig dolgoznia a 10 percet, és 16kg-os egykezes hosszúciklusban elérni a 107 –es ismétlésszámot. Ez az Anna, csak így tovább!!

Én a szokásos számomban indultam, 2 kezes hosszúciklusban 16os golyóval. Sikerült 5 ismétlést javítanom előző eredményemen, 76 ismétléssel zártam a napot.

Köszönjük Tanos Bálintnak a felkészítést, meg sem állunk a következő megmérettetésig!

Reméljük, egyre több hasonlóan színvonalas versenyen vehetünk részt itthon is, és egyre több ellenféllel mérhetjük össze az összelóbált tudást.

Hajrá girjások! A FLOW legyen veletek!

Fotók itt.

 

Címkék: plus
komment
http://giryaforyou.blog.hu/2017/03/28/gs_lokes_es_hosszuciklus

A bejegyzés trackback címe:

https://giryaforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr3812316819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása